17
oktober

Lunchpauze Poëzie *)

Lunchpauze Poëzie

 

12:00 - 14:00
€ 5,00

Marienburg 29, Nijmegen
Lunchpauze Poëzie *)

Bespreking tijdens   Lunchpauze poëzie *)  van de bundels die in de afgelopen maand    verschenen zijn, en bij het PcN in de collectie zullen worden opgenomen.

Aan bod komen onder meer Het virus en de meteoriet van Theo Jennissen, Afscheid van Cees Nooteboom en WolkenDrager van Peter Holvoet-Hansen.

 

De entree is € 5,00 voor deelnemers.

Het entreebewijs van € 5,00 is tevens een kortingsbon die besteed kan worden in de PcN-poëziewinkel en bij de PcN-poëziekraam op de markt.

 

[om de ontmoeting Corona veilig te kunnen organiseren wordt u gevraagd zich vooraf aan te melden: via  [email protected]  of in het PcN] 

02
oktober

Lunchpauze Poëzie *)

Lunchpauze Poëzie

 

11:00 - 12:30
€ 5,00

Marienburg 29, Nijmegen
Lunchpauze Poëzie *)

Bespreking tijdens  Lunchpauze poëzie *)  van de dertig bundels die in de afgelopen maand verschenen zijn, en bij het PcN in de collectie zullen worden opgenomen.

 

Met bundels, bloemlezingen en beschouwingen van onder meer de dichters Babs Gons, Bas Kwakman, de Vlaamse debuutprijs winnares J.V. Neylen, de P.C. Hooftprijs winnaar Alfred Schaffer en Joke Schoot Uiterkamp. Mogelijk zal Monique Eekelder nog lezen uit haar bundel. 

Inloggen / registreren

Ik ben al gebruiker

Voer uw e-mail adres en uw wachtwoord in om u op de website te identificeren.

 

Wachtwoord vergeten?

 

Schakel JavaScript in om gebruik te maken van onze inlogfunctie

Voer uw e-mailadres in en klik op herstellen. Als u met het ingevoerde adres inderdaad al een account heeft bij ons zult u per e-mail een nieuw wachtwoord ontvangen.

Ik wens gebruiker te worden

Registreren Sluit popup