22
augustus

Weer wandelen langs poëzie!

Poëziewandeling

 

11:00 - 12:30
€ 10,00

Marienburg 29, Nijmegen
Weer wandelen langs poëzie!

 Op 22 augustus kan er weer met een gids gewandeld worden langs poëzie!! U loopt door de binnenstad komt langs historische plekken waar dichters inspiratie vonden voor een gedicht. Sommige gedichten zijn opgenomen in de Literaire Bakens van de stad, zoals het onlangs onthulde ‘Oude huizen aan de Kade’ van Augusta Peaux uit 1926. De andere worden u voorgelezen. Over de plekken hoort u achtergrondinformatie. Voor de wandeling van 22 augustus, elf uur in de ochtend is Meja Spaargaren uw gids.

 

START IS BUITEN vóór de bibliotheek Mariënburg. Aanmelden via 0653856040 of poë[email protected]. De wandeling vindt gezien de coronatijd plaats voor maximaal vijf personen, voldoende afstand, geen coronaverschijnselen en een verplichte aanmelding. Het kost € 10,00 (inclusief gids, route en gedichtenbundel). Alle gedichten zijn afgedrukt in een speciaal boekje. Daar staat ook de route in. Met de papieren wandelgids à € 7,50 is de poëzieroute ook op eigen gelegenheid de volgen.

 

Tot 1 september blijft het Poëziecentrum, gevestigd achter in de bibliotheek Mariënburg, nog gesloten voor bezoek en activiteiten, uitgezonderd individuele bezoekers die op afspraak komen.

 

U kunt ook een wandeling aanvragen op een ander tijdstip of als groepsactiviteit, in overleg wordt dan een datum vastgesteld.

19
december

De poëziewandeling van december

Poëziewandeling

 

10:00 - 13:00
€ 10,00

Marienburg 29, Nijmegen
De poëziewandeling van december

De poëziewandeling van december is geannuleerd

 

Zaterdag 19 december, 11.00 uur:

 

Er kan  weer  met een gids gewandeld worden langs poëzie. U loopt door de binnenstad, komt langs historische plekken waar dichters inspiratie vonden voor een gedicht. Sommige gedichten zijn opgenomen in de Literaire Bakens van de stad, zoals het onlangs onthulde ‘Oude huizen aan de Kade’ van Augusta Peaux uit 1926. Andere worden u voorgelezen. Over de plekken hoort u achtergrondinformatie. Voor de wandeling van 19 december, 11.00 uur  is Marijke Hanegraaf uw gids.

 

De start is in het Poëziecentrum, achterin de bibliotheek Mariënburg. Aanmelden via 0653856040 of   poë[email protected]. De wandeling vindt gezien de coronatijd plaats voor maximaal drie personen, voldoende afstand, geen coronaverschijnselen en een verplichte aanmelding. Het kost € 10,00 (inclusief gids, route en gedichtenbundel). Alle gedichten zijn afgedrukt in een speciaal boekje. Daar staat ook de route in. Met de papieren wandelgids à € 7,50 is de poëzieroute ook op eigen gelegenheid de volgen.

 

Inloggen / registreren

Ik ben al gebruiker

Voer uw e-mail adres en uw wachtwoord in om u op de website te identificeren.

 

Wachtwoord vergeten?

 

Schakel JavaScript in om gebruik te maken van onze inlogfunctie

Voer uw e-mailadres in en klik op herstellen. Als u met het ingevoerde adres inderdaad al een account heeft bij ons zult u per e-mail een nieuw wachtwoord ontvangen.

Ik wens gebruiker te worden

Registreren Sluit popup