21
november

De poëziewandeling van november

Poëziewandeling

 

11:00 - 13:00
€ 10,00

Marienburg 29, Nijmegen
De poëziewandeling van november

Zaterdag  21 november, 11.00 uur:

Er kan  weer  met een gids gewandeld worden langs poëzie. U loopt door de binnenstad, komt langs historische plekken waar dichters inspiratie vonden voor een gedicht. Sommige gedichten zijn opgenomen in de Literaire Bakens van de stad, zoals het onlangs onthulde ‘Oude huizen aan de Kade’ van Augusta Peaux uit 1926. De andere worden u voorgelezen. Over de plekken hoort u achtergrondinformatie. Voor de wandeling van 21 november, elf uur in de ochtend is Meja Spaargaren uw gids.

 

START IS BUITEN vóór de bibliotheek Mariënburg. Aanmelden via 0653856040 of poë[email protected]. De wandeling vindt gezien de coronatijd plaats voor maximaal vijf personen, voldoende afstand, geen coronaverschijnselen en een verplichte aanmelding. Het kost € 10,00 (inclusief gids, route en gedichtenbundel). Alle gedichten zijn afgedrukt in een speciaal boekje. Daar staat ook de route in. Met de papieren wandelgids à € 7,50 is de poëzieroute ook op eigen gelegenheid de volgen.

 

18
december

Poëziewandeling december

Poëziewandeling

 

11:00
€ 10,00

Marienburg 29, Nijmegen
Poëziewandeling december

Op zaterdag 18 december is Frouke Arns de  gids voor de Poëziewandeling. Zij start om 11.00 uur in het Poëziecentrum Nederland (achterin de bibliotheek de Mariënburg). Gegadigden voor de Poëziewandeling moeten zich telefonisch (06-53856040) of via e-mail ([email protected]) aanmelden. De Poëziewandeling gaat door vanaf 1 deelnemer. In verband met de coronamaatregelen is er een maximum van 4 deelnemers gesteld.

Inloggen / registreren

Ik ben al gebruiker

Voer uw e-mail adres en uw wachtwoord in om u op de website te identificeren.

 

Wachtwoord vergeten?

 

Schakel JavaScript in om gebruik te maken van onze inlogfunctie

Voer uw e-mailadres in en klik op herstellen. Als u met het ingevoerde adres inderdaad al een account heeft bij ons zult u per e-mail een nieuw wachtwoord ontvangen.

Ik wens gebruiker te worden

Registreren Sluit popup